Προϊόντα για σκάφη furni (4)

Cavatelli με Σαρδέλες και Μάραθο

Cavatelli με Σαρδέλες και Μάραθο

Εμπλουτίστε την προσφορά σας με τα καβατέλι σαρδέλας και φινόκιο, μια συνταγή που προέρχεται από τα υλικά της γης μας για να δημιουργήσει έναν συνδυασμό γαστρονομικών παραδόσεων από διάφορες περιοχές της Ιταλίας. Φτιαγμένα με τις καλύτερες πρώτες ύλες, θα προσφέρουν στους πελάτες σας ένα ευχάριστο ταξίδι στη γεύση.
νυχτερινή εκδρομή Στρόμπολι - Παναρέα - Στρόμπολι

νυχτερινή εκδρομή Στρόμπολι - Παναρέα - Στρόμπολι

Παναρέα – Στρόμπολι Αναχωρώντας από τη Μαρίνα Κόρτα, ακολουθούμε την ακτή του Όρους Ρόσα κατευθυνόμενοι προς την Παναρέα. Φτάνοντας, σταματάμε στην όμορφη παραλία Κάλα Τζούνκο για ένα χαλαρωτικό μπάνιο και συνεχίζουμε περνώντας από την παραλία Ζιμάρι και το Κάπο Μιλατζέζε, θαυμάζοντας το προϊστορικό χωριό. Συνεχίζουμε επισκεπτόμενοι τη σπηλιά των ερωτευμένων μέχρι να φτάσουμε στο λιμάνι για να γευματίσουμε και να περιπλανηθούμε στα κομψά σοκάκια του χωριού. Ξεκινώντας ξανά, κάνουμε μια πανοραμική βόλτα γύρω από τα νησάκια και συνεχίζουμε προς το Στρόμπολι. Μετά την παράκτια διαδρομή από το χωριό Γκίνόστρα, προχωράμε μέχρι το λιμάνι για να σταματήσουμε στο νησί και να δείπνο. Κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος, αναχωρούμε για να δούμε το Στρόμπολιτσο, ένα γιγαντιαίο βράχο σε σχήμα μεσαιωνικού κάστρου, και συνεχίζουμε για να σταματήσουμε κάτω από τη Σιάρα του Φωτιά για να παρακολουθήσουμε, με ένα ποτήρι Μαλαισίας και παραδοσιακά μπισκότα που προσφέρει ο καπετάνιος, το εντυπωσιακό θέαμα της έκρηξης αυτού του υπέροχου ηφαιστείου.
Εσωτερικές διαρρυθμίσεις - Εσωτερικές διαρρυθμίσεις

Εσωτερικές διαρρυθμίσεις - Εσωτερικές διαρρυθμίσεις

- Εσωτερικές διαρρυθμίσεις για καταστήματα και εμπορικές δραστηριότητες - Διαρρυθμίσεις για εκθέσεις και περιπτέρων - Διαρρυθμίσεις για αίθουσες πάρτι, εκδηλώσεις και γάμους - Διαρρυθμίσεις εμπορικών & σκηνικών βιτρινών (ιδιωτικές, franchise και εταιρικές, με και χωρίς οπτικό βιβλίο)
Πανίνο Πινσάτο - Η Γεύση

Πανίνο Πινσάτο - Η Γεύση

Χειροποίητο σάντουιτς για να είναι ακόμα πιο μαλακό και εύπεπτο. Ψήνεται είτε στη σχάρα είτε σε προθερμασμένο φούρνο στους 240° μέχρι να ροδίσει καλά. Γεμίστε το κατά βούληση; οποιαδήποτε συνδυασμός θα το κάνει ακόμα πιο νόστιμο και γευστικό.